Mirë se vini në Hangzhou Feiying Autoparts !!
Hotline:+ 86-159 8848 3714 E-mail:shelfun@hz-feiying.com

Ndiqni:facebooklidhjeCicërojGoogleyoutube

Gjuhe

 • kinez
 • Albanian
 • Spanjisht
 • portugalisht
 • rusisht
 • japonez
 • arab
 • francez
 • vietnamisht
 • mongolian
 • bengali
logo
flamur
Ballina » Lajme » Kompania News » marketing
marketing

2017 Huangshan Feiying Kampi i Trajnimit

Time: 2017-08-15
Huangshan Feiying organizoi kampin e trajnimit "100 për qind përgjegjës".
I gjithë stafi i dëgjoi me kujdes kursit "100 për qind të përgjegjshëm", dhe përmes shpjegimit të klasës dhe ndërveprimit, ne thelluam kuptimin tonë të "përgjegjësisë".
Përgjegjësia, mirënjohja dhe përgjegjësia 100% janë qëndrimi ynë i duhur, dhe ndjekja e përgjegjësisë 100 për qind është qëllimi ynë.
 • prev: Asnje
 • Next: Asnje

Na kontaktoni

menu